Vrijwilligerswerk in zorg of welzijn

Vrijwilligerswerk doen bij Surplus

Vind je het leuk je te ontwikkelen én iets goeds te doen voor een ander? Heb je een goed idee voor je buurt? Wil je iets bijdragen aan de samenleving? Geef je dan op als vrijwillig medewerker!

Meer over vrijwilligerswerk bij Surplus

Als vrijwillig medewerker krijg je de kans om iets te doen voor de huidige Zorg en Welzijn. Jij bent de kers op de taart voor onze cliënten! Bij Surplus werken zo’n 3000 vrijwillige medewerkers, naast de 3000 betaalde medewerkers. Ondanks dit grote aantal vrijwillige medewerkers blijft de vraag hoog en zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil je meer weten over wat je ontvangt als vrijwilliger bij Surplus?

Bekijk hier wat er allemaal voor jou geregeld is als vrijwillig medewerker bij Surplus.

Lees de verhalen van onze vrijwilligers hier.

Vrijwilliger worden?

Bekijk onze uitgelichte vacatures hieronder. Wil je een vrijblijvend gesprek over jouw mogelijkheden? Klik dan hieronder op de knop ‘meer informatie’ en vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op!

Aanmelden als vrijwillig medewerker

Wil jij je aanmelden als vrijwillig medewerker bij Surplus?

Meer informatie

Privacy

Surplus neemt de beveiliging en bescherming van persoonsgegevens van cliënten, medewerkers en vrijwillig medewerkers serieus. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op de pagina Kwaliteit en privacy. Onderaan die pagina vind je ook het boekje Privacy en Informatieveiligheid.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen