Werken in de wijkverpleging in Roosendaal

Lever jij graag de beste zorg achter de voordeur?

Werk jij graag zelfstandig in een klein team? Wil je een band opbouwen met onze cliënten en voor hen écht het verschil maken? En vind je het een uitdaging om achter de voordeur de beste zorg te leveren? Dan hebben we in Roosendaal verschillende mogelijkheden voor jou.

Werken in de wijk

Surplus wijkverpleging biedt zorg en ondersteuning bij cliënten in hun vertrouwde thuisomgeving. Wij werken met hechte teams en de kwaliteit van zorg staat altijd voorop. Samen met de client gaan we in gesprek om te kijken wat er nodig is. We kijken naar wat de cliënt zelf kan, waar de omgeving en naasten kunnen helpen en hoe technologie ingezet kan worden, met als doel dat de cliënt zo lang mogelijk op een prettige en verantwoorde manier thuis kan blijven wonen.

Zo werken we samen

Goede zorg aanbieden kun jij pas als wij goed voor jou zorgen! Onze filosofie Zie mij is een tweerichtingsweg. Goed werkgeverschap is daarom de basis van zorg en sociaal werk met een PLUS.

Goede scholingsmogelijkheden

Leren door te doen, groeien door te leren. Jij bepaalt bij ons de richting van je carrière. Surplus biedt verschillende mogelijkheden voor bijscholing, omscholing en doorontwikkeling. Dit kan zowel intern als extern. Neem ook eens een kijkje op onze pagina Werken & leren.

Neem contact op met onze recruiter

Whatsapp

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen