Terug naar vacature resultaten

Facilitair medewerker catering | Locatie Vuchterhage

16 - 20 uur

Min. € 15,08 | Max. € 19,19

Gewenste startdatum: 1 december 2024

Woonzorgcentrum Vuchterhage

CAO: Verpleeg- verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT)

Einddatum reactie: 20 oktober 2024

Vuchterhage, een kleinschalige woonzorglocatie in Breda. Klein, maar fijn zeggen ze hier! Een warm bad, met een hecht team, waarvan de meesten al jaren bij de organisatie werken. Goed nieuws, dit team zoekt een nieuwe collega als facilitair medewerker catering! Lees snel wat de functie inhoudt!

Dit ga je doen als facilitair medewerking catering bij Surplus

“Goedemorgen mevrouw De Haan, hoe gaat het met U?”

“Hee zorg collega, kunnen we het even hebben over meneer Bok?”

“Vandaag staat uw favoriete soep op het menu, meneer Timmermans, eet smakelijk!”

Zo klinkt het altijd enthousiast op Vuchterhage! Om 07.30 start je samen met je collega’s van de catering, de keuken, de huishoudelijke hulp en de technische dienst de dag op met een bakkie! Even bijpraten, daarna hup aan de slag!

Als facilitair medewerker catering ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen van de bewoners in de gezellige brasserie. Jij neemt hun keuze voor de maaltijden op, en serveert dit aan ze uit. Een belangrijk moment op de dag voor onze bewoners, waar jij een glimlach op hun gezicht kan toveren! Je ziet elke dienst dezelfde bewoners, waardoor je ze ook écht leert kennen. Hoe mooi is dat?!

Voor deze functie hoef je geen keukenprinces te zijn! Het mag wel, maar onze koks maken de maaltijden. Je zal ze af en toe helpen met het maken van snacks.

Jij zorgt elke dag voor een schone, opgeruimde en veilige omgeving. De afwas doen, opruimen en zo de werkomgeving netjes houden, is ontzettend belangrijk. Ook het zorgen van genoeg voorraad door het plaatsen van bestellingen en wat administratieve werkzaamheden die daarbij komen kijken hoort bij jouw takenpakket.

Rooster/werktijden

In deze functie werk je tussen 07.30 en 18.30, in twee diensten. De vroege dienst van 07.30 -16.00 uur, en de late dienst van 11.00 tot 18.30 uur. Zowel door de weeks als weekenden en feestdagen.

Over jou

Als facilitair medewerker medewerker werk je in een gastvrij en servicegericht en sfeervol restaurant. Jij bent gastvrij, sociaal en staat open voor nieuwe ideeën. Je werkt hygiënisch, systematisch en ordelijk. Ervaring in een soortgelijke functie hoef je hiervoor niet te hebben. Als jouw motivatie er is, is alles is te leren vinden wij! Wel heb je affiniteit met de ouderenzorg. We plannen het rooster in en kijken naar jouw wensen, maar we vragen hierin wel flexibiliteit.

Dit bieden wij jou

Als facilitair medewerker catering kom je terecht in een team waar iedereen zowel zakelijk als privé voor elkaar klaar staat. De lijntjes zijn kort, ook met de andere collega’s binnen Vuchterhage, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Het is niet voor niets dat er in dit team al collega’s meer dan 20 jaar werken! Daarnaast krijg je van ons:

  • Salaris tussen de € 15,08 en € 19,19 bruto per uur volgens FWG 25 van CAO VVT
  • Een contract van 18 uur per week, de uren flexibel ingedeeld.
  • Dienstverband voor een jaar met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd;

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature van facilitair medewerker catering? Dat snappen we! Solliciteer snel, wij nemen contact met je op!

Heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Teske van Gastel via Teske.Friederichs@surplus.nl

De gesprekken vinden plaats op woensdag 30 oktober!

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe.

Bekijk ook deze vacatures eens

Voedingsassistent | Westerwiek

Argusvlinder 298, 4814 SW Breda

min. €2.311,- | max. €2.847,-

Lees verder
Werken in de zorg bij Surplus

Medewerker van het mobiele team sociale benadering

In onderling overleg

Breda

Lees verder
Wijkverpleging Roosendaal

Helpende Plus | wijkverpleging Roosendaal

24 - 28 uur

Sint Lucasplein 3, 4703 HX Roosendaal

Min € 2.414,- | Max 3.088,-

Lees verder
Whatsapp

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen