Welkom bij
de Dienst Behandeling
en Begeleiding

Een baan in de ouderenzorg is relevant, boeiend en uitdagend. Neem de Dienst Behandeling en Begeleiding van Surplus. Vandaaruit werken artsen, specialisten ouderengeneeskunde, paramedici en begeleiders interprofessioneel samen met zorgteams, cliënt en diens naasten. Zowel in de eerstelijn als tijdens de dagbehandeling en in woonzorgcentra. Doel: een waardig leven. We zijn gespecialiseerd in het ouderengeneeskunde, diëtiek, logopedie, ergotherapie, fysiotherapie, geestelijke verzorging en psychologie. We werken met beweegagogen en vaktherapeuten gespecialiseerd in muziektherapie en beeldende therapie.

Ons werk draait om het contact van mens tot mens. Om de dagelijkse ontmoeting. We willen de ander leren kennen en begrijpen én in z’n waarde laten. Het is ontzettend belangrijk dat cliënten zelf beslissingen nemen, juist ook in zo’n kwetsbare positie. Kijk naar de persoon, niet naar de aandoening. Daardoor zie je wat echt nodig is en ontdek je verrassende mogelijkheden.

De Dienst Behandeling en Begeleiding is een team van betrokken professionals. Je landt dus in een omgeving waar je talent tot bloei kan komen en je expertise zich kan verbreden en verdiepen. We zetten in op vakinhoudelijk ontwikkeling, maar hechten ook aan persoonlijke groei. Waar krijg je energie van? Wat zie jij als je verbeterpunten? Wat zijn je ambities? Samen en in onderling vertrouwen maken we een plan.

Whatsapp

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen