Terug naar vacature resultaten

Helpende | Elisabeth Breda

28 - 32 uur

Min. € 2.339,- | Max. € 2.928,-

Leuvenaarstraat 91, 4811 VJ Breda

CAO: Verpleeg- verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT)

Wil jij een betekenisvolle baan waarin je bijdraagt aan het welzijn van onze cliënten? Bij woonzorgcentrum Elisabeth in Breda ondersteun je als helpende op de afdeling geronto psychiatrie bewoners bij hun dagelijkse handelingen en stimuleer je hun zelfredzaamheid. Jouw zorg, aandacht en een vriendelijk praatje zorgen voor een glimlach op hun gezicht en een fijne dag.

Jouw rol als helpende

Als helpende op de afdeling geronto psychiatrie ondersteun je bewoners bij dagelijkse activiteiten. Van het helpen met opstaan, wassen en naar het toilet gaan tot het verzorgen van hun uiterlijk en ondersteunen bij maaltijden. Tegelijkertijd stimuleer je hun zelfredzaamheid, zodat ze zoveel mogelijk zelf kunnen blijven doen; jouw bijdrage maakt echt het verschil in hun leven.

Daarnaast zorg je voor een schone en prettige leefomgeving, waarbij je bewoners betrekt bij huishoudelijke taken en activiteiten die hun welzijn bevorderen. Je houdt ook een scherp oog op veranderingen in hun gezondheid en leefomgeving.

Jouw talenten

Jouw doel is om zorg te bieden met persoonlijke aandacht. Je plaatst de zorgwensen en -behoeften van bewoners centraal en stemt af op wat nodig is. Jij zorgt voor een huiselijke sfeer op de afdeling en ondersteunt de bewoner en je collega’s waar nodig. Daarnaast beschik je over:

  • Helpende diploma niveau 2

Wat krijg je van ons

  • Salaris conform CAO VVT FWG 25 ( van max. €2.928,86 o.b.v. een werkweek van 36 uur);
  • 2,5% CAO verhoging per 1 oktober;.
  • Een contract van 32 uur voor onbepaalde tijd;.
  • Vakantiegeld én eindejaarsuitkering van 8,33%!;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden! Koop extra vakantiedagen voor quality time met jouw gezin. Rijd je graag op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Ben je een sportliefhebber? Bij Surplus kun je gebruik maken van ons meerkeuze arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Sluit je aan als helpende bij ons team en maak het verschil in het leven van onze bewoners! Samen creëren we een warme en zorgzame omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.

Solliciteer direct door gebruik te maken van de button!

Bekijk ook deze vacatures eens

Vacature Casemanager Dementie | Breda

24 - 28 uur

Antwerpenstraat 93, 4826 HB Breda

min. € 3.253,86 - max. € 4.480,21

Lees verder

Vacature sociaal werker Zundert

20 - 24 uur

Min. €3.282,- | Max. 4.676,-

Lees verder
Sociale benadering Pauline

Enthousiaste Helpende voor de Avonduren bij Vredenbergh 

12 - 16 uur

Min. € 2.414,- | Max. € 3.003,-

Lees verder
Whatsapp

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen