Terug naar vacature resultaten

Verzorgende IG dementie | Fijnaart

28 - 32 uur

Min. € 2.695,- | Max. € 3.502,-

Kerkring 21, 4793 ES Fijnaart

CAO: Verpleeg- verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT)

Hey jij daar! Op zoek naar een leuke werkplek? Kom werken als Verzorgende IG bij Surplus! Lever zorg met persoonlijke aandacht en maak een verschil in het leven van anderen. Op de Fendertshof, een inspirerende werkplek in Fijnaart, ga je uit van de mens, niet van de ziekte. Groei mee in ons team, met ruimte voor ontwikkeling. Lees snel verder!

Dit ga je doen als Verzorgende IG bij Surplus

Als Verzorgende IG bij Surplus draait alles om jouw toewijding aan het leveren van zorg met persoonlijke aandacht. Je zet de zorgwensen en -behoeften van je bewoners centraal en zorgt ervoor dat zij de zorg krijgen die ze nodig hebben. Daarnaast vervul je de belangrijke rol van EVV’er, waarbij je de zorg- en dienstverlening coördineert en het centrale aanspreekpunt bent. Jouw inzet maakt echt een verschil in het leven van de mensen die je verzorgt.

Jouw werkplek: Surplus Fendertshof in Fijnaart

Je wordt welkom geheten op de Fendertshof, een inspirerende werkplek waar zorg wordt geboden in verschillende settingen, zoals appartementen, kleinschalige woongroepen en dagbesteding. Op de PG afdeling gaan we uit van de mens, niet van de ziekte. We werken volgens de Sociale Benadering Dementie, waarbij de focus ligt op het welzijn en de vrijheid van de bewoners. Bovendien maken we gebruik van moderne technologie om hen nog meer vrijheid te bieden.

Over jou

Wij zoeken een enthousiaste Verzorgende IG die klaar staat om met passie zorg te leveren en begeleiding als essentieel onderdeel van het werk te begrijpen. Bij ons ben jij altijd bereid om te leren en ga je uitdagingen in je werk met plezier aan. Jij zet graag dat extra stapje om als team samen verder te groeien. Bovendien beschik je over:

  • Het diploma Verzorgende IG niveau 3.

Zo zorgen wij voor jou

Bij ons kom je terecht in een dynamische omgeving waar jouw enthousiasme en toewijding volledig tot hun recht komen. We bieden een uitdagende werkomgeving waar je continu kunt blijven groeien en ontwikkelen. Daarnaast:

  • Je komt te werken bij een organisatie waarbij we jouw vakmanschap waarderen;
  • Een goed salaris: betaling conform CAO VVT met FWG 40 (max € 3.502,58 op basis van 36 uur);
  • Contract voor 30 uur per week onbepaalde tijd.

Interesse?

Lijkt jou dit een leuke werkplek en past de werkwijze Sociale Benadering Dementie bij jou? Solliciteer nu met de knop ‘solliciteer direct’! Startdatum in overleg. Voor eventuele vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Jenny Heijstek, via jenny.heijstek@surplus.nl.

Bekijk ook deze vacatures eens

Vacature Casemanager Dementie | Breda

24 - 28 uur

Antwerpenstraat 93, 4826 HB Breda

min. € 3.253,86 - max. € 4.480,21

Lees verder

Vacature sociaal werker Zundert

20 - 24 uur

Min. €3.282,- | Max. 4.676,-

Lees verder
Sociale benadering Pauline

Enthousiaste Helpende voor de Avonduren bij Vredenbergh 

12 - 16 uur

Min. € 2.414,- | Max. € 3.003,-

Lees verder
Whatsapp

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

    * Verplicht in te vullen