Flexpool zorg Surplus

Wil jij zelf bepalen wanneer jij werkt, hoeveel je werkt en met welke doelgroep dat gaat zijn? Dan is de flexpool van Surplus echt iets voor jou. Als flexmedewerker kies jij zelf jouw diensten binnen verschillende doelgroepen. Zowel op locatie als bij de mensen thuis. Zo heb jij de vrijheid om te doen wat jij leuk vindt!

Wat is flexwerken in de zorg?

Je hebt in de flexpool zelf de vrijheid om je in te schrijven op diensten die nog ingevuld moeten worden binnen Surplus. Er zijn diensten beschikbaar in woonzorgcentra en in de thuiszorg. Je bepaalt zelf wanneer en waar je werkt. Zo kun je je werk zelf indelen en goed combineren met bijvoorbeeld studie, hobby’s en je gezin. We hebben diensten voor de functies: helpende, verzorgende, verzorgende IG en verpleegkundige.

Voordelen van flexwerken?

 • Bepaal jouw eigen tijden: Door te werken in een flexpool kan je werken wanneer het jou uitkomt. Zo kun je ervoor kiezen om enkel overdag of in het weekend te werken.
 • Verschillende doelgroepen: Wanneer je gaat werken in de flexpool dan kan je je inschrijven op diverse doelgroepen op verschillende locaties. De ene keer werk je met mensen in de thuiszorg en de andere keer met mensen met een vorm van dementie op een locatie.
 • Geen zorgen over uren: Je basiscontract bepalen we samen door te kijken naar wat jij denkt te kunnen en willen werken. Daarbuiten bepaal je zelf hoeveel uur je extra wilt werken. Er zijn diensten genoeg om uit te kiezen.
 • Kies zelf de duur van je diensten: Je kunt kiezen voor eenmalige diensten, maar ook voor diensten waarbij je voor een periode invalt voor iemand.

Hoe werkt de flexpool?

Surplus stelt diensten beschikbaar wanneer collega’s nodig zijn. Deze kun je vinden in de Surplus flex-app. Wil je komen werken en dus een bepaalde dienst vervullen? Dan schrijf je je via de app op een eenvoudige manier in.

Waarom flexmedewerker in de zorg worden bij Surplus?

 • Groot en klein: Surplus is een grote organisatie en heeft alles goed op orde. Toch heb je door de kleine teams het warme gevoel van een kleine organisatie.
 • Onderdeel van een team: Ook als flexmedewerker ben je onderdeel van een team, zodat jij collega’s hebt om mee te sparren of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid!
 • Ontwikkelmogelijkheden: Als jij ambitie hebt om door te groeien, dan biedt Surplus je deze mogelijkheid.
 • Groei in leerjaren: Ga jij naast je studie aan de slag als flexmedewerker, dan krijg je meer verantwoordelijkheden naar mate je verder komt in je studie.
 • Diensten uit eerste hand: Het voordeel van de flexpool van Surplus ten opzichte van een uitzendbureau of ZZP bemiddelingsbureau is dat je bij Surplus diensten direct krijgt aangeboden. Hierdoor heb je bij Surplus meer keuze in je diensten dan bij een bureau.

Bekijk onze vacature flexwerker zorg

Wil je meer weten wat het inhoud om een flexmedewerker te zijn bij Surplus? Bekijk onze vacature flexmedewerker!

Meer informatie?

Voor vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Marlous van der Mark, recruiter bij Surplus. Marlous is bereikbaar via werken@surplus.nl of 06 229 87 769.

Bel me terug

Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

  * Verplicht in te vullen